elineraterink's setlist.fm

About

elineraterink is a Roadie and takes care of your favourite artists and venues!
Name Eline

Activity

Member since July 2, 2016
Last seen September 22, 2020
Edits so far 50368
Edits last month 14

Comments

Please sign in to comment.
You can also connect with Facebook or Twitter.

Check! Mocht je andere tips hebben, laat het weten :-)

Thanks voor je berichtje, Eline! Ik zal het wat beter gaan bijhouden. Al mijn bronnen zijn YouTube of Spotify, maar zal dit er dan zeker zo duidelijk mogelijk bij zetten. Thanks!

Hi! Thanks for letting me know. This was the case of a user undoing a wrong that previous user did. That other user is no longer registered, so I cannot easily see what he did.

Dank je voor je snelle reactie. Zal ik het dan zelf aan Dirk vragen, of doe jij dat in een moeite door? Die andere user heeft gewoon een (herhaalde) fout gemaakt in de artiest. De bijbehorende tour en de songs kloppen (ik was er gisteren bij).

Hoi Eline,
Ik zag dat jij de Jethro Tull-setlist voor gisteren (22 oktober) in TivoliVredenburg hebt aangemaakt, maar nog zonder songs. Nu zag ik ook dat een gewone user een setlist voor hetzelfde concert heeft aangemaakt onder de foutieve banner Ian Anderson (= de zanger van Jethro Tull, maar dit was geen soloshow van hem). Daar staan wel alle songs in. Kun jij makkelijk de songs overzetten naar de Jethro Tull-lijst? En dan de foutieve lijst deleten?
Groet, Swie

Hi, actually I am not suitable for answering your question about general Asian band tour.
Instead, I give you some info;
1) For Japanese band "lynch.", they actually had many tours.
See Wikipedia Japanese edition - - - https://ja.wikipedia.org/wiki/Lynch.
2) I think Roadie willmyerst51 is suitable person to ask, though you might be aware of.

Thanks for your festival / tour clean-up work. :)

Hey I've noticed you fix a few of my older setlists for tour naming policies. I believe it may have been before the fleshed out festival feature, so I appreciate the updates.

Thank you Eline. Short version, I tried to use the update tour/festival dropdown. It's not quite that simple. I get it now. Thank you for no punishment. Check that I did the Boise and Tacoma Bash Festivals properly please. Ciao...

jedmark (Jay)

Hi, thanks for fixing tour naming on setlists in Japan I have created in my early days
before I turned to a Moderator. Actually, I had forgot about those. : )

Hi Eline! I corrected those two setlists that you reported. Please let me know if you notice that user making any more of those type of changes and we will deal with him. Thanks!

Hallo Eline, Matt the Electrician speelde op 23 maart 2015 in de grote zaal van Paradiso. Hij was het voorprogramma van Dayna Kurtz. Ik voer alleen shows in waar ik zelf ben geweest en op deze avond was ik (net als op veel andere Paradiso- en Patronaat shows in mijn lijst) aanwezig om rond het concert plaatjes te draaien. Overigens vond ik ook een overzichtje van Matt's tour destijds terug op: http://www.folkforum.nl/concert/13796-matt-the-electrician-op-tour

Voor mij is een toer het geheel gemaakt ter promotie van een plaat, indien een optreden midden in een toernee ligt, maakt dit deel uit van de toer. Ook een optreden tijdens een televisie optreden met één of twee liedjes maakt daar voor mij geheel van uit. Maar dit is een persoonlijk standpunt.
Popronde Ik heb iets dergelijks gemaakt voor 2017 in België
https://www.setlist.fm/festival/2017/autumn-falls-2017-63d79607.html
een festival over drie maanden gedurende één of een paar dagen in een aantal zalen.
Ook voor Humo's Rock Rally (nog onvolledig, zeker voor de eerste edities ) heb ik iets dergelijk gemaakt.
https://www.setlist.fm/festivals/humos-rock-rally-7bd6d258.html
Zelfde voor Lokale Helden van afgelopen vrijdag. Een dag al dan niet verschillende organisatoren maar onder een gemeenschappelijke noemer
https://www.setlist.fm/festivals/lokale-helden-bd6ed1a.html
Is inderdaad veel werk om dat allemaal samen te brengen, zeker omdat je 90% van die groepen moet creëren in musicbrainz om ze dan te importeren.

Hoi Eline,

Sarah Jaffe stond inderdaad op 10-02-2010 in het voorprogramma van Midlake in de grote zaal van Paradiso.

Eline

aangezien Indiestadt, als ik het goed begrijp een onderdeel van Indiestad is, denk ik dat we Indiestad zullen behouden.
We hadden hetzelfde probleem waarin een festival in een festival georganiseerd werd. Denk ergens met Werchter, waarin een aparte tent stond, waar met een apart polsbandje, aparte concerten konden bijgewoond worden. Ik had deze als afzonderlijk festival beschouwd, maar een roadie vond van niet. Na overleg met andere mods werd dit als éénzelfde festival beschouwd.

Dag Eline,

Ja, Larry Graham speelde destijds in de grote zaal van de Paradiso. Ik heb er nog wat foto's van zelfs: https://www.flickr.com/photos/toofonky/4541989930/in/photolist-8hzd1Z-8hCsof-8hzcVk-7VmSQj-7VmTnd-7ViCST-7VmSW5-7ViDa8-7VmT6Y/

groet,
Fedor

Ey, Timber was inderdaad in de grote zaal.

Een foutje maken is menselijk. Dat geldt ook voor ons ;-)
En alwetend ben ik niet. Maar op basis van speurwerk en met behulp van beschikbare bronnen en vermelding daarvan doen we ons best.

Overigens, voor wat betreft niet correcte aankondigingen of archivering:
Ik heb nu concerten van Ewan Dobson als in de Tuinzaal en Half Moon Run met The Franklin Electric als in de Concertzaal ingevoerd voor 7 novemer 2015. Ik denk dat het klopt, maar:
https://www.paradiso.nl/en/program/half-moon-run/11132/
https://www.paradiso.nl/en/program/ewan-dobson/11133/
vs.
https://www.podiuminfo.nl/concert/169875/Half_Moon_Run/Paradiso_Noord_Tolhuistuin/
https://www.podiuminfo.nl/concert/166875/Ewan_Dobson/Paradiso_Noord_Tolhuistuin/
en ook:
https://tolhuistuin.nl/evenement/ewan-dobson/

User charts